Tämä ohje koskee kuukausitilausta, muissa peruutuuksissa olethan yhteydessä asiakaspalveluumme voima@samiminkkinen.fi

Tilauksen hallinnan kautta pystyt tarkistamaan jo maksettuja maksuja sekä tekemään tilauksen peruutuksen.

Kuukausitilauksen peruminen

Tapa 1. Tilauksen hallinta

Tilauksen jälkeen olet saanut sähköpostissa linkin TIlauksen hallintaan kuten kuvassa alla, lähettäjänä Sami Minkkinen, osoitteesta voima@samiminkkinen.fi

Klikkaamalla "Siirry tilauksen halllintaan" painikkeesta , sinulle lähetetään jokaisella kerralla turvallisuusyistä muuttuva kirjautumistunnus/salasana, jolla pääset kirjautumaan tilauksesi hallintaan

Onnistuneen peruutukseen jälkeen saat automaattisesti sähköpostiisi viestin tilauksen peruuntumisesta.

Jos linkki Tilauksen hallintaan on hukkunut sähköpostien sekaan, pääset linkin tilaussivulle  klikkaamalla TÄSTÄ

Tapa 2

Jos olet tehnyt tilauksen ennen 8/21, voit perua kuukausitilauksen kurssialusta käsin. Oikeasta yläkulmasta klikkaamalla profiilikuvaketta -> Asetukset - Oikealta yläkulmasta Laskutustiedot, pääset tekemään kuukausitilauksen peruutuksen.